arrow_drop_up arrow_drop_down

Over Atlas

Wij geven nooit op!

Onze missie

Ons doel is om jou te laten ervaren wat sport en fitness eigenlijk écht zou moeten zijn. Veel mensen hebben het idee dat sporten een verplichting is of iets wat noodzakelijk is voor je gezondheid. Wij laten je keer op keer merken dat sport iets kan zijn wat leuk is. Dit doen wij door doelen te stellen en deze keer op keer te bereiken. Het belangrijkste aspect wat wij daarbij hanteren is doelgericht trainen. Niets voelt zo goed dan iets bereiken wat je eerst niet kon. Een doel kan van alles zijn, zolang het jou maar uitdaagt. Atlas gaat ervoor zorgen dat jij dit doel bereikt!

Trainer: Bruce Korthout

Hallo, mijn naam is Bruce Korthout. Sinds 2006 ben ik bezig met het geven van Personal Training als hobby en ben er sindsdien nooit meer mee gestopt. In 2010 ben ik begonnen met de opleiding Sportcoördinator. Hierna ben ik in 2013 bij de Landmacht gegaan. Door het vele buiten sporten bij Defensie ben ik verliefd geworden op outdoor training. In 2015 heb ik besloten van mijn hobby mijn beroep te maken en ben ik als personal trainer Atlas Outdoor Training gestart. Zelf bevind ik me momenteel in de Europese top van de Obstacle Running Competitie (OCR). Ik train hier gemiddeld 12 uur per week voor. Ook ben ik officieel Strong Viking trainer. Mijn gespecialiseerde kennis en ervaring zorgt ervoor dat ik doelgerichte begeleiding kan bieden en dat maakt Atlas de beste keuze voor buiten sport.

Wij zijn Atlas!

Atlas is een community en focust zich vooral op doelen bereiken en uitdagingen aangaan. Wij staan onder het mom: "Wij geven nooit op!" en leven bij deze woorden. In voor en tegenspoed gaan wij verder waar anderen een stapje terug doen. Dit maakt Atlas ideaal voor de doelgerichte sporter. Er zijn onder andere meerdere teams van verschillende niveau's om Obstacle Runs mee te lopen. Deze teams trainen aan de hand van een op maat gemaakt trainingsplan. Je hebt ten alle tijden een gemotiveerde, enthousiaste coach voor je klaar staan die graag dat stapje extra voor je zet!

Vergeet niet je GRATIS maand te claimen!

"Ik vind dat iedereen kennis moet kunnen maken met Atlas zonder enige verplichtingen. Je krijgt van mij daarom de eerste maand cadeau!"

Bruce Korthout
Oprichter Atlas Outdoor Training

Onze diensten

Obstacle Running Teams

Volg samen met jouw team een op maat gemaakt trainingsplan voor een specifieke obstacle run.

Personal Training

Zet een sportief doel en krijg 1 op 1 begeleiding tijdens je trainingen.

Online Coaching

Krijg online begeleiding d.m.v een persoonlijk opgesteld trainingsplan en live coaching.

Bootcamp

Sport samen met andere Atlassers in een leuke maar effectieve groepsles.

Wij maken gebruik van Cookies